<<< nazad

Bertha Dudde, br. 5364, 14 Travnja 1952

MALO STADO U BORBI NA KRAJU ZEMLJE ….

Moje malo stado na kraju ove Zemlje će se morati čvrsto držati, kako bi se međusobno snažilo i tješilo, kako bi zajednički gradilo snažni zid kad sile tame budu dojurile da ga poruše. Biti će samo rijetki oni koji mi ostaju vjerni u vjeri, jer Ja već ranije opozivam one koji nisu dorasli zadnjim nasrtajima, oni čija vjera doduše ‘pripada’ Meni, koja međutim neće narasti toliko da mogu pružati otpor. Ja znam tko će čvrsto stajati uz Mene, i te Ja pripremam tako da oni drugim ljudima mogu biti potpora, da su im primjer i da još slabima mogu pomoći u borbi protiv tame.

Ja Moje vlastite okupljam i zaštitnički nad njima držim Moje ruke, jer svijet će im uvijek biti protivan i žestoko bi ih pritiskao još i prije kad Ja ne bih bio uz njih i donio im pomoć kad su u nevolji. Ja ih vodim svim putevima, i Moj Duh vodi ih tako da uvijek idu onako kako je Moja volja, te ih uvijek snažim Mojom Riječju …. Ja osobno govorim onima koji Me žele slušati, i oni nikad neće biti bez snage. Jer kad njima Ja govorim, Ja Osobno Sam uz njih, Ja Sam im nazočan a isto tako svima onima koji te Moje Riječi slušaju i primaju u svoja srca. 

No što se više približava Kraj, toliko manji će biti broj onih koji Mene Samoga žele čuti, koji Meni dopuste da u njima budem prisutan. I zato vam kažem: Revno se trudite zadobivati duše koje Mi još možete privesti, vrbujte ih još sada prije nego je prekasno. Još se duhovno možete otvoreno aktivirati, još vam nisu postavljena ograničenja od strane svjetske vlasti, još smijete govoriti bez bojazni, možete jedino u ljudima oko sebe pronaći neprijatelje koji se žele boriti protiv vas, pa i pored toga po Mom nalogu možete raditi za Mene i Moje Kraljevstvo  ….

No doći će i vrijeme kad će vam biti postavljene barijere, gdje će vam se prijetiti i te prijetnje morat ćete otrpjeti, pošto se ne smijete braniti. Doći će vrijeme kad će se vas koji ste aktivni za Mene priječiti uz prijetnju kaznom. A do tada ste već morali odraditi toliko pripreme da ona u tišini daje rezultate; morali ste već svugdje posijati sjeme, mnoge ljude ste morali upoznati s Mojom Riječju, koja vam je dana iz visine. I sjeme će nići i proširiti se putem Mog blagoslova …. 

Pripremajte, gdje god možete i kako god možete, ne dajte da vam zemaljski posao koči duhovni rad, širite Moju Riječ, objavljujte ju svugdje i ljudima u vašoj okolini (do)nosite Evanđelje; ne zadovoljavajte se aktivnošću zvaničnih crkava; sami budite revno aktivni i vrbujte izvan crkve, jer tamo je velika nevolja …. mnogi ljudi traže i ne mogu pravo pronaći …. dajte im znanje, i volja pojedinca onda će se morati odlučiti kako to znanje da koristi. Budite mi vjerni suradnici, jer Ja ću vam privoditi ljude na kojima vi trebate vršiti vinogradarski rad; Ja ću vam dati dar govora, kako biste iskoristili sve mogućnosti, kako biste zadobivali ljude za Mene i Moje Kraljevstvo …. kako bi Mom malom stadu priveli još ovčica, koje u Meni prepoznaju svoga Pastira, Kojega žele slijediti ….

AMEN

<<< nazad