<<< nazad

Bertha Dudde, br. 5020, 13 Prosinca 1950

VRAZI U VRIJEME KRAJA …. BOŽJA ZAŠTITA ….

Vi možete živjeti u svijetu vragova pa opet biti usko povezani sa Mnom. Želim vam dati tu utjehu kako ne biste poklekli u zadnje vrijeme, koje prethodi Kraju. Jer u to vrijeme ste vi, koji ste Moji, okruženi vrazima, koji će vršiti žestoki pritisak na vas vjere radi. I ako spram njih spominjete Moje Ime, raspaljivati ćete ih, i od njihove zlobe morati ćete puno patiti pošto su neprijateljski nastrojeni spram svega što se drži Mene.

A vaše najjače oružje, vaša nasnažnija zaštita, je to da Mi ostajete vjerni …. Tada Mi dozvoljavate da sam kod vas neprestano prisutan, i nitko vam ne može nanijeti štetu kad sam Ja uz vas. Na taj način Ja boravim i među vrazima, ali u srcima onih koji Mi pripadaju, koji Me ljube i vjeruju u Mene, u Moju Ljubav i Svemoć, koji su dakle uvjereni da ih Ja spašavam iz svake nevolje, da sam Ja Gospodar i nad svim zlom ….

Biti ćete usko sa Mnom povezani, i vaša žudnja rast’ će iz dana u dan, a ta težnja za Mnom neizbježno Me privlači k vama. Stoga se ne trebate bojati, ni u najvećoj zemaljskoj nevolji …. Jer Meni je sve moguće, Ja vas mogu izbaviti iz najveće opasnosti i pobjednik sam nad njom. Svijet će vas mrziti i progoniti. Ali Ja vas ljubim i štititi ću vas, dok ne dođe vaš čas, da pređete u Moje Kraljevstvo.

I nek vam je utjeha to što vam kažem da će vam vjera ojačati što ju se više ljulja, pošto oni koji Meni zbiljski streme, od Mene samoga doživljavaju osnaženje vjere i njihov duhovni stav prema Meni dobija takav jedan oblik koji je pravi odnos djeteta, a time je i povjerenje u Mene vrlo veliko, tako da se oni zemaljske nevolje boje jako malo pošto su potpuno uvjereni da ih Ja izbavljam. Neću vas napustiti, ako vi Mene ne napustite …. A vi, koji jeste Moji, ne možete više odustati od Mene, pošto vas Moja Ljubav privlači. Zato sam vam Ja neprestano prisutan i uvijek ću to biti, a pogotovo onda kad se pakao otvori i krene na vas. Tad se Ja borim na vašoj strani i pobjeda će biti naša ….

AMEN

<<< nazad