<<< nazad

Bertha Dudde, br. 3507, 7 Kolovoza 1945

POVLAČENJE NA UNUTRA …. USLIŠENJE MOLITVE ….

Podignite vaše oči k Meni od Kojega vam dolazi pomoć …. Mojih se Ja sjećam u najvećoj nevolji, i pružam im Moju zaštitu. I ono što sam vam obećao, sve do riječi se ispunjava. A Moje obećanje glasi: Otac vječno ne napušta Svoje dijete ako ono Njega ne napusti. On ga vjerno brižno vodi za ruku, tako da ono neoštećena tijela i duše prođe kroz sve opasnosti. Stoga ne budite plašljivi i malodušni ako nevolja raste i prijeti da vas smoždi. Pustite nek sve ide svojim tokom, i samo osluškujte glas u vašem srcu, kako biste postali svjesni Moje blizine te crpili utjehu i snagu iz svjesnosti toga da nikada niste napušteni.

Često se povlačite u vašu unutrašnjost i razgovarajte saMnom, i Ja ću vam odgovoriti, Ja hoću odagnati svu sumnju i tjeskobu te vas učiniti vedrima i pouzdanima, jer iz veze sa Mnom vi neprestano crpite snagu i milost. A ona vam nedostaje ako ste tjeskobni i plašljivi. Ako ste sposobni sa Mnom voditi intimni dijalog, onda ste i snažnog srca, jer ne osjećate se samima, nego stalno obavijenima Mojom zaštitom. No ako previše obraćate pažnju na svijet, na nevolju oko vas i na njene posljedice, onda Moja snaga ne može bez otpora pretjecati na vas, i vi se osjećate slabo. Samo duboka (po-)veza(-nost) sa Mnom vas čini snažnima ….  

Uvijek Mi govorite onako kao što djeca svome ocu bezrezervno povjeravaju sve što ih pritišće, a kao Otac Ja ću vas saslušati i doći vam u pomoć. No ne sumnjajte u Moju Ljubav i moć …. Ja vam mogu pomoći i Ja vam hoću pomoći, ako Mi bezuvjetno vjerujete i djetinje ponizno Me molite. Jer Ja vas volim od iskona, a Moja moć je bezgranična i ona svaku napast (nesreću) tjera u trenutku, ako je to Moja volja. Pa se stoga nadajte i vjerujte, dođite Mi u svakoj nevolji i stisci, te neprestano molite za snagu vjere …. Vjerujte Mi da vas obdarujem najvećom očinskom Ljubavlju, da vas uslišujem, ako vodite intiman dijalog sa Mnom i žudite Moju milost i snagu ….

AMEN

<<< nazad