<<< nazad

Bertha Dudde, br. 2201, 3 Siječnja 1942

ZNACI I ČUDA (LAŽNI SPASITELJI) ….

Dajte Mi da djelujem kroz vas kako bi čovječanstvo povjerovalo i Mene prepoznalo kao Onoga Koji jesam. Nema duha koji je moćniji od Mene, ni ima Riječi koja je veličanstvenija i čišća od Riječi koju dostavljam onim ljudima koji žele biti Moji i koji tu volju Meni svjedoče kroz svoju voljnost da Mi služe. Isto tako nema volje koja može naštetiti Mojoj volji, i nema sile koja Mi se može oduprijeti. I zato ću Ja dakle i moći odbiti onoga koji Mi se suprotstavlja. 

Trebam borce za Moje Kraljevstvo i tražim ih u redovoma onih koji su bez laži i izbjegavaju bilo kakvo pretvaranje i poziranje. E kroz njih Ja želim djelovati, kad je vrijeme. I uistinu neću tolerirati da se nezrela bića njima približe, da se zle sile služe voljom onih koji se podlažu Mojoj volji.

Jer njih Ja štitim od toga da su izloženi utjecajima zlih sila. I u času opasnosti dolazim Ja Sâm, znači. ako sâm protivnik pokuša da uzdrma Moju građevinu, Ja ću je znati zaštititi i Mojim slugama pritjeći ću u pomoć, kako ne bi poklekli …. i tad će svijet prepoznati koja je Sila u onima koji vjeruju u Mene …. jer s vjerom u Mene oni mogu sve, i oni će činiti znake i čuda, pošto Ja Sâm djelujem kroz njih.

A sad je došlo i vrijeme da će i protivnik razviti svoju silu, i trudit će se činiti isto, i on će isto davati snagu onima koji su mu poslušni. Jer preko njih on ima vlast, tako da se ljude trudi zasljepljivati. No onima koji su vjernici neće biti teško provjeriti i prepoznati, jer oni će i prozreti duh onih koji čine čuda i znake. I oni će znati koji nisu Moji pristaše, nego pristaše Sotone, jer ovi ne žive u Ljubavi …. ovi ne priznaju Mene, no smatraju se spasiteljima (donositeljima dobrobiti i spasa). 

No tamo gdje Ja djelujem, tamo će biti i prepoznatljiv Duh Ljubavi, a tko niječe tu Božansku Silu, taj u sebi ne nosi Mog Duha, jer Moj Duh Me prepoznaje, i on je za Mene a ne protiv Mene …. Doći će čas gdje ću se očitovati pred svijetom, jer svijet treba spoznati što vjera može. On treba spoznati moć i veličinu Onoga Kojega trenutno želi nijekati; treba uvidjeti da Ja jesam svugdje tamo gdje vjera u Mene i u Ljubav prema Meni Moje djelovanje dozvoli ….

AMEN

<<< nazad